Brak podświetlania awaria!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Polaris12125
    Drive
    • 2013
    • 41

scania1980, w Blachowni to czuć jakby było z -20 przez to, że tu w cholerę wieje :evil:

[ Dodano: Sob 25 Sty, 14 00:16 ]
    Michał, dzisiaj, jutro i pojutrze 3 pod rząd
    VW Blog
  • Silut
    Ambiente
    • 2011
    • 154
    • Superb II combi (3T5)

Witam dziś zakładałem sterownik centralnego zamka wszystko pięknie ładnie tylko po zamontowaniu nie ma podświetlenia w środku nie da się włączyć ani z przodu ani z tyłu + to że nie działa zamek bagażnika na 100% dobry jest siłownik . Dziś już ciemno ale jutro z rana wezmę się do roboty możecie podrzucić gdzie zaglądnąć bezpieczniki 6,14,38 dobre nie mam pojęcia dlaczego przestało działać przecież gdybym coś zwarł to by bezpiecznik padł... . Chyba że coś się upaliło w module komfortu? można tam coś polutować czy trzeba go wymieniać ? jeśli tak to trzeba coś komputerem w vagu ustawiać bo aktualnie nie mam dostępu... . Czekam na wasze propozycje. Pozdraiwam

Komentarz

• 2.0-16v Michał
      RS
      • 2013
      • 4038
      • Octavia III (5E3)
      • BKD 2.0 TDI 140 KM
      • CHZD 1.0 TSI 115 KM

Po pierwsze pogrzeb w bezpiecznikach. jak tam nic nie znajdziesz podłącz pod kompa
      http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...5%BCowa-niunia
      przedstawiam smerfetke

Komentarz

• Silut
        Ambiente
        • 2011
        • 154
        • Superb II combi (3T5)

tak jak pisałem w 1 poście bezpieczniki sprawdzone, a pod kompa nie mam dostępu przez najbliższy czas... jak już to co testować na tym komputerze?

Gra maszyna, przewód masowy poluzowany centralny z pilota i czujniki tylne parkowania zamontowane

Komentarz

Pracuję...